Tegye tökéletessé éjszakáit patikakártyával!

A pihentető alvás éppen annyira hozzájárul szervezetünk tökéletes működéséhez, mint az egészséges táplálkozás. Ezért sem mindegy, hogy milyen ágyneműt választunk.


2024-05-06

Az alvás idei világnapján (március 15.) a szervezők három üzenetet fogalmaztak meg:

  1. Az alvás az egészség kritikus pillére, akárcsak a táplálkozás és a fizikai aktivitás, segít a régi sejtek újrahasznosításában, valamint testünk és energiaszintünk fenntartásában.
  2. Az alvás segíti a memóriát és a tanulást, támogatja az agy egészségét, az agy egészsége pedig az alvást.
  3. Az alvás segít az immunrendszernek a baktériumok és vírusok eltávolításában, támogatja az immunrendszer egészségét, az immunrendszer pedig az alvást.

Számos tényező járul hozzá az egészséges alváshoz. Fontos az alvási rend, a lefekvés előtti napi rutin, a hálószobai környezet, a rendszeres testmozgás és az ágyneműnk minősége is befolyásolja, hogy testünk nyugalomban töltse az éjszakát. A párna a fej és a nyaki gerinc támogatásáért felel, a paplan pedig termikus kényelmet biztosít, hogy se a túl hideg, se a túl meleg ne zökkentsen ki álmunkból. 

Körbenéztünk webáruházunk kínálatában, hogy milyen termékek segítik a pihentető alvást és amelyek hozzájárulnak ahhoz is, hogy a befizetéseink után járó 20%-os adókedvezmény kihasználhassuk. Az alábbiakért és ezek házhozszállításáért akár patikakártyával is fizethetünk az internetes üzletben. 

Paplanok

Intelligens hőmérséklet-szabályozás: a Cell Solution® Clima rostok az alvás első fázisában elnyelik és tárolják a felesleges testhőt. Az éjszakai pihenés további szakaszaiban, amikor a test már nem termel elegendő hőt, fokozatosan visszaadják azt, ezáltal biztosítva az optimális alvásklímát.

Memóriahabos pillangópárna 

A párna borítása innovatív, enyhén hűsítő hatású szövetből és bőrbarát. természetes alapanyagok, valamint antibakteriális hatású tencel anyag felhasználásával készült. A speciális légelvezető barázdák pedig tökéletes szellőzést biztosítanak. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik sokat forgolódnak, hanyatt, hason és oldalt egyaránt szeretnek aludni, valamint azoknak is segítség lehet, akik horkolással küzdenek. 

MediNeck nyaknyújtó és izomlazító párna

Természetes tartásjavítás, nyaknyújtás és izomlazítás napi pár percben! Szabaduljon meg a feszülő nyak- és vállizmok kellemetlenségeitől! Az ergonomikus formatervezés kifejezetten a nyaki gerincszakaszra optimalizálva garantálja a megfelelő alátámasztást a nyakcsigolyáknak.

I-Medical érintés nélküli infra lázmérő

A német Heimann infravörös, nagy érzékenységű hőszondával és a legújabb intelligens chippel szerelt klinikai pontosságú hőmérő a testhőmérséklet és a tárgyak, illetve tárgyak felületi hőmérsékletének mérésére (pl. cumisüveg, fürdővíz, környezeti hőmérséklet) használható. Gyors, pontos és kényelmes.

Borítókép: created by www.freepik.com/drobotdean

Ezek is érdekelhetik...

Felgyorsítjuk számlás vásárlásai visszafizetését
Felgyorsítjuk számlás vásárlásai visszafizetését

Hamarosan induló újdonságunknak köszönhetően akkor sem kell lemondjon készpénzfizetési számlája teljes összegéről, ha a benyújtás pillanatában nincs elegendő egyenlege a teljes összeg kiutalásához.

Elolvasom
Rendszerfrissítés a Pénztárnál
Rendszerfrissítés a Pénztárnál

Pénztártagjaink minél gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében megújul a Pénztár informatikai rendszere. Az átállásnak köszönhetően a jövőben még több digitális élményt ígérünk.

Elolvasom
Sárga csekk helyett fizessen bankkártyával
Sárga csekk helyett fizessen bankkártyával

Pénztártagjaink túlnyomó többsége az oldalunkon bankkártyával tölti fel a számláját, azonban még mindig sokan ragaszkodnak a sárga csekkhez. A lassanként kivesző fizetési mód számtalan hátránnyal jár.

Elolvasom
A nyaralás előtt is érdemes bekukkantani a pénztárboltba
A nyaralás előtt is érdemes bekukkantani a pénztárboltba

Még a jól megtervezett utazást is beárnyékolhatja egy váratlan sérülés a nyaralás alatt vagy az utazás fáradalmai. A webshopunkban számos az egészségpénztárban elszámolható terméket talál, amellyel felkészülhet a kellemetlenségekre.

Elolvasom
Gondoljuk újra a napozási szokásainkat és a barnulás kultúráját!
Gondoljuk újra a napozási szokásainkat és a barnulás kultúráját!

A Magyar Dermatológiai Társulat háromszintű védekezést javasol a bőrrák ellen. A szakértők határozott álláspontot képviselnek az esztétikai célú napozással, szoláriumhasználattal szemben, nyomatékosítják az önvizsgálat és az egyéni rizikók tudatosításának jelentőségét.

Elolvasom