Felhívás adategyeztetésre

Ellenőrizze a NetPénztárban, hogy van-e bármilyen teendője az adategyeztetés kapcsán. Ha az azonosítása öt évvel ezelőtt történt vagy időközben megváltoztak a személyes okmányai, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


2024-05-06

A Pénztárat jogszabály kötelezi (2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról), hogy ötévente egyeztesse tagjai adatait. Ha az internetes ügyintézési fiókjában erre utaló felhívást talál, az újbóli adategyeztetés érdekében kérjük, juttassa el hozzánk

  • személyazonosító igazolványa vagy kártyaformátumú jogosítványa mindkét oldalának másolatát, vagy az útlevele másolatát,
  • lakcímigazolványa lakcímet tartalmazó oldalának másolatát.

Az okmánymásolatokat elküldheti-e-mailben az ugyfelszolgalat@patikapenztar.hu címre vagy feltöltheti internetes ügyintézési felületünkön az okmányfeltöltés fülre kattintva.

Ha az azonosítása öt évnél régebben történt, de az akkor megadott adataiban nem történt változás, elegendő, ha erről e-mailben nyilatkozik. Figyelem! Akkor is szükséges az újbóli átvilágítása, ha időközben az azonosításhoz használt személyes okmányaiban (személyi igazolvány/útlevél/vezetői engedély vagy lakcímkártya) változás történt. Kérjük, az új okmányát/okmányait a fentiek szerint juttassa el hozzánk.

A teljes körű azonosítással kapcsolatos teendőkről a Gyakori kérdések menüpontban olvashat bővebben.

A Pénztár csak a teljeskörűen azonosított tagjainak nyújthat szolgáltatást a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény értelmében. Amennyiben Ön nem tudja használni a kártyáját, előfordulhat, hogy még nem azonosított vagy az átvilágítása öt évvel korábban történt meg. Kérjük, minél hamarabb tegyen eleget felhívásunknak annak érdekében, hogy zökkenőmentesen igénybe vehesse szolgáltatásainkat.

Borítókép: created by www.freepik.com/rawpixel

Ezek is érdekelhetik...

Felgyorsítjuk számlás vásárlásai visszafizetését
Felgyorsítjuk számlás vásárlásai visszafizetését

Hamarosan induló újdonságunknak köszönhetően akkor sem kell lemondjon készpénzfizetési számlája teljes összegéről, ha a benyújtás pillanatában nincs elegendő egyenlege a teljes összeg kiutalásához.

Elolvasom
Rendszerfrissítés a Pénztárnál
Rendszerfrissítés a Pénztárnál

Pénztártagjaink minél gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében megújul a Pénztár informatikai rendszere. Az átállásnak köszönhetően a jövőben még több digitális élményt ígérünk.

Elolvasom
Sárga csekk helyett fizessen bankkártyával
Sárga csekk helyett fizessen bankkártyával

Pénztártagjaink túlnyomó többsége az oldalunkon bankkártyával tölti fel a számláját, azonban még mindig sokan ragaszkodnak a sárga csekkhez. A lassanként kivesző fizetési mód számtalan hátránnyal jár.

Elolvasom
A nyaralás előtt is érdemes bekukkantani a pénztárboltba
A nyaralás előtt is érdemes bekukkantani a pénztárboltba

Még a jól megtervezett utazást is beárnyékolhatja egy váratlan sérülés a nyaralás alatt vagy az utazás fáradalmai. A webshopunkban számos az egészségpénztárban elszámolható terméket talál, amellyel felkészülhet a kellemetlenségekre.

Elolvasom
Gondoljuk újra a napozási szokásainkat és a barnulás kultúráját!
Gondoljuk újra a napozási szokásainkat és a barnulás kultúráját!

A Magyar Dermatológiai Társulat háromszintű védekezést javasol a bőrrák ellen. A szakértők határozott álláspontot képviselnek az esztétikai célú napozással, szoláriumhasználattal szemben, nyomatékosítják az önvizsgálat és az egyéni rizikók tudatosításának jelentőségét.

Elolvasom