Online belépés pontról pontra


Legyen a pénztár tagja néhány kattintással, és nyerjen vissza 20%-ot már a következő egészségcélú kiadásából! Éves szinten akár 150 ezer forintot is visszakaphat a NAV-tól a pénztári tagsággal járó adókedvezményeknek köszönhetően.

 1. Töltse ki az alábbi belépési nyilatkozatot:
  Online belépés

 2. A hibátlanul kitöltött nyilatkozat alapján a rendszer generál egy pdf dokumentumot (belépési nyilatkozat). Kérjük ezt AVDH szolgáltatással hitelesítse, és küldje el az ugyfelszolgalat@patikapenztar.hu címre. Amennyiben erre nincs lehetősége, nyomtassa ki, és aláírva juttassa el pénztárunkhoz. Ha 10 munkanapon belül nem érkezik meg a hiteles belépési nyilatkozat elektronikusan vagy postán (1022 Budapest, Bimbó út 18.), a tagság nem jön létre.

 3. A belépési nyilatkozata mellett ne felejtse el elküldeni a teljes körű azonosításához szükséges okmányok másolatát. E-mailben vagy postán várjuk az érvényes személyazonosító okmánya mindkét oldalának másolatát és az érvényes lakcímkártyájának csak a lakcímet tartalmazó oldalának másolatát. Amennyiben a szelfis távazonosítást választotta a belépési nyilatkozatban, ügyintézőnk a nyilatkozat beérkezését követően hamarosan felhívja önt a belépési nyilatkozaton megadott mobilszámán. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az azonosítást megelőzően nem tudja igénybe venni a pénztár szolgáltatásait.

 4. Ezután nem kell mást tennie, mint az oldalunkon bankkártyájával befizetnie legalább 4000 forintot, amely fedezi a 4 évig érvényes patikakártya díját. ITT tud azonnal feltölteni a számlájára a tagkódja (belépési nyilatkozaton szereplő) vagy az adóazonosító jele megadásával. Ne feledje, minden egyes befizetett forintra jár a 20% szja-visszatérítés.

 5. A befizetést követő 30 napon belül kézhez kapja a patikakártyáját, amellyel több ezer szolgáltatónknál fizethet. A köztes időben kérjen számlát az igénybe vett szolgáltatásokról a pénztár nevére:

  Név: Patika Egészségpénztár
  Cím: 1022 Budapest, Bimbó út 18.
  Adószám: 18238949-1-41

Kattintson és váljon jogosulttá a 20%-os szja-visszatérítésre!

A belépési nyilatkozat kitöltését követően máris kihasználhatja az egészségpénztári szolgáltatások után járó szja-kedvezményeket: 20% a befizetések után, 10% a prevenciós célú költések után, 10% a 24 hónapra lekötött megtakarítás után.

A pénztár működési költségéről itt tájékozódhat.

Az online létesített tagsági jogviszony a távértékesítés keretében kötött pénzügyi szolgáltatási szerződésekről szóló 2005. évi XXV. törvény a távértékesítés keretében kötött pénzügyi ágazati szolgáltatási szerződésekről (Távért. tv.) hatálya alá tartozik. Az elektronikus úton benyújtott belépési nyilatkozat esetén a tag 30 napon belül indoklás nélkül elállhat a pénztár részére írásban (levélben vagy e-mail-üzenetben) küldött nyilatkozatával.

Alapszabályunk
Adatkezelési tájékoztatónk