A Pénztárbolt nyári ajánlata tagjainknak

Hamarosan minden arra jogosult pénztártagunk számláján ott lesz a tavalyi befizetései alapján járó adójóváírás. Összegyűjtöttünk néhány hasznos terméket a Pénztárbolt kínálatából, amelyek az ön háztartásából sem hiányozhatnak.


2023-06-05

Május 22-ig lehetett legkésőbb kiegészíteni az szja-visszatérítésről való rendelkezéssel a NAV által készített adóbevallás-tervezetet. Az adóhatóságnak 30 nap áll a rendelkezésére, hogy a hiánytalanul kitöltött bevallás alapján elutalja az önnek járó adóvisszatérítést. Ha a NetPénztárban beállította, hogy kapjon ingyenes értesítést a jóváírásról, azonnal látja, ha már költheti az összeget patikakártyájával. A Pénztárboltban ezt kényelmesen, online megteheti. Emellett azt se felejtse el, hogy a befizetett szja-ból visszakapott forintokat akár az önsegélyező szolgáltatásokra is felhasználhatja azonnal.

A Pénztárbolt ajánlata tagjainknak:

IPS multifunkciós kozmetikai készülék

Hordozható (akkumulátorról működő), kozmetikai kezelésekre való készülék. A természetes fizikai energiákat használja a bőrsejtek vitalitásának elősegítésére, a vérkeringésének felgyorsítására, valamint a kollagén és az oxigénellátás képességének erősítésére, az anyagcsere javítására, a pattanások és a foltok csökkentésére, hogy a bőr visszanyerje hibátlan és fiatalos állapotát. 

Naturtex Medisan matracvédők

A Medisan matracvédő megóvja a matracot a szennyeződésektől, használatával jelentősen meghosszabbítható annak élettartama. A steppelt matracvédő négy sarkán gumipánt van, így könnyen és gyorsan rögzíthető. 95°C-on főzhető termék, ezáltal kiválóan alkalmas kórházi, otthoni betegápolási vagy fokozott higiéniát igénylő célokra. 

Mágneses térdpánt turmalinnal

Ergonomikus formáját a térdízület anatómiájának figyelembevételével tervezték. Optimális, stabil alátámasztást nyújt a patellának, rugalmas pántjaival könnyedén méretre igazítható. A pánt két oldalán - az anatómiailag fontos pontokon - egy-egy darab nagy energiájú, kb. 1800-2000 Gauss erősségű mágneskorongot tartalmaz.       

Beurer BM 81 bluetooth vérnyomásmérő

Innovatív kialakításának köszönhetően a készülék közvetlenül a mandzsettán helyezkedik el, így nincs szükség tömlőre. Az easyLock zárómechanizmus segítségével tökéletesen illeszkedik a karra és a biztosan rögzül. A mérési értékek Bluetooth kapcsolattal áttölthetők az ingyenes „beurer HealthManager Pro” telefonos alkalmazásba.

Borítókép: created by www.freepik.com/snowing

Ezek is érdekelhetik...

Hogyan neveljük gyermekünket egészségtudatosságra?
Hogyan neveljük gyermekünket egészségtudatosságra?

Sok esetben szülőként későn vesszük észre, hogy milyen fontos lett volna gyermekünk pénzügyi tudatosságának fejlesztése. Ugyanez igaz az egészségtudatosságra is, amelyet szintén érdemes már gyerekkorban kialakítani, fejleszteni.

Elolvasom
Hiteltrükk, ami legális és működik
Hiteltrükk, ami legális és működik

A Pénzcentrum körképében annak járt utána, mennyire jellemző, hogy pénztári megtakarításból fedezze valaki a jelzáloghitele havi törlesztőjének részét esetleg egészét. Miért éri meg? Mert így 20%-kal mérsékelhetjük a hitelterheinket.

Elolvasom
Ingyenes applikációt készített a Semmelweis Egyetem
Ingyenes applikációt készített a Semmelweis Egyetem

A Semmelweis HELP névre hallgató applikáció és weboldal abban nyújt segítséget a szülőknek, hogy a gyermekeik betegsége, vagy balesete (égés, állati harapás, rovarcsípés stb.) esetén mikor kell elindulniuk az ügyeletre, kórházba, illetve otthon hogyan enyhíthetők az észlelt tünetek.

Elolvasom
A gerincgyógyász tanácsai kisiskolások szüleinek
A gerincgyógyász tanácsai kisiskolások szüleinek

Úristen, milyen nehéz a gyerek iskolatáskája! – kiállt fel sok szülő mostanában. Sajnos ilyenkor derül ki, hogy a gyerek által választott trendi modell nem ideális mindennapi viselet. Érdemes megfontolni a gerincgyógyász szakorvos tanácsait táska, íróasztal vagy szék vásárlásakor.

Elolvasom
Étkezés a rohanó hétköznapokban
Étkezés a rohanó hétköznapokban

A mai világban sajnos elég nehéz, bár nem lehetetlen betartani azokat a szabályokat, amelyekkel megőrizhetjük egészségünket – írja a Webbeteg.hu

Elolvasom