Patika Egészségpénztár
Mondja el véleményét!

Ezen oldalunkon minden hónapban felteszünk egy-egy kérdést Önnek, amelyre a megadott válaszlehetőségekre kattintva lehet válaszolni.

Januári kérdés:

A szilveszteri koccintásnál óhatatlanul felrémlik bennünk, hogy mit kellene az új évben másképp tennünk, mint az előző évben tettünk. Legyünk őszinték, még az is készít magában mérleget, aki nem az a fogadkozó típus.

2016-ban sok szó esett a médiában az öngondoskodásról, a magánforrások szerepéről a színvonalas egészségügyi ellátás vagy akár biztonságos idős kor érdekében, hogy Magyarország a GDP mindössze 7%-át költi egészségügyre, ami az egyik legalacsonyabb arány az EU-ban valamint arról is, hogy a cafeteriarendszer a 21. században a teljesítményértékelés eszköze.Önnek szerepel az újévi tervei között, hogy 2017-ben többet fordít az egészségre?

Igen. Több időt szeretnék testmozgásra, pihenésre fordítani idén, és a terveimben szerepel, hogy az egészségre fordítható megtakarításomat is növelem.

Részben. Mindenképpen okosabban szeretnék élni: többet lenni a családommal, sok időt tölteni a szabadban és jóval többet mozogni. Az egészségre fordított forintok növelésére nem lesz módom.

Amennyiben a munkáltatóm felkínálja a cafeteriarendszer keretében a készpénzjuttatást, azt az egészségemre fogom költeni egészségpénztári számlán keresztül.

Nem. 2016-ban is épp elég pénzt és időt fordítottam az egészségemre.

  ELKÜLD  << Vissza a nyitó oldalra


Találkozunk a Facebook-on!