Zsebelje be az egészségforintokra váltható hűségpontjait!

Elindult az ÉnPénztáram! Csatlakozzon a pénztári szektorban egyedülálló pontgyűjtő hűségprogramunkhoz és zsebelje be a regisztrációért járó pontjait, amelyeket február 1-től egészségforintokra válthat. Ne késlekedjen, most extrapontokhoz is hozzájuthat.


2023-01-06

A Patikapénztár mostantól még több lehetőséget tartogat a tagjai számára. Az ÉnPénztáramban a kereskedelemben megszokott hűségprogramokhoz hasonlóan gyűjtheti a pontjait, amelyeket azután egészségforintokra válthat. Ez jól hangzik, ugye? Csatlakozzon a hűségprogramunkhoz, és hozza ki a maximumot a patikakártyájából!

Már a regisztráció is pontot ér, ahogyan a tagdíj rendszeres és időben való befizetése is. Minél többet fizet valaki, annál több pontot írunk jóvá. Pont jár azért is, ha valaki feliratkozik a hírlevelünkre vagy elektronikusan kéri az adóigazolását. Ha ezek közül bármelyiket már korábban megtette, a regisztráció során jóváírjuk az ezért járó hűségpontokat. Ha viszont eddig postán küldtük Önnek az adóigazolását és az egyéni számlaegyenleg-kimutatást, ne késlekedjen, ezt a nyilatkozatot küldje vissza most, hogy az ideit már a NetPénztárból tudja letölteni.

A csatlakozás egyszerű, mindössze a NetPénztárban való regisztrációhoz kötött. Később ugyanitt, az ÉnPénztáram♥ menüpontban követheti az aktuális pontegyenlegét vagy rendelkezhet a pontok beváltásáról, amivel csökkentheti a patikakártyás költései összegét.

Pontbeváltás 2023. február 1-től

Alapvetően öt hűségpont egy egészségforintot ér, azonban bizonyos időszakokban, egy-egy promócióhoz kötődően megsokszorozhatja pontjai értékét. Beváltásra sikeres patikakártyás vásárlás esetén van lehetőség 24 órán belül, de a megszerzett pontok a fő- és társkártya gyártásának költségét is csökkenthetik utólag. A részletekről itt tájékozódhat.

Regisztráljon most, a gyorsaság extrapontokat ér!

Borítókép: created by www.freepik.com/benzoix

Ezek is érdekelhetik...

2022-ben 25%-kal többet fizettek be a tagjaink
2022-ben 25%-kal többet fizettek be a tagjaink

Kiugróan sikeres évet zárt a Patikapénztár. Nőttek az egyéni tagdíjbefizetések, a munkáltatói tagdíj-hozzájárulások és a célzott szolgáltatásra fizetett céges támogatások is.

Elolvasom
Extrahűségpontokat adunk a válaszaiért
Extrahűségpontokat adunk a válaszaiért

Rövid kérdőívben szeretnénk felmérni, hogy mennyire egészségtudatosak olvasóink. Most egészségforintokat ér a véleménye: ha válaszol a kérdéseinkre, és csatlakozik a most induló hűségprogramunkhoz, máris jóváírunk 250 pontot Önnek.

Elolvasom
Nő néhány önsegélyező szolgáltatás összege
Nő néhány önsegélyező szolgáltatás összege

A minimálbér változása hatással van néhány önsegélyező szolgáltatás plafonösszegére. Nő a lakáscélú jelzáloghitel-törlesztéshez, az iskoláskorú gyermek kapcsán felmerülő kiadásokhoz és a közüzemi díja finanszírozásához igényelhető támogatás is.

Elolvasom
Fel kell lépni a járványszerűen terjedő egészségügyi tévhitek ellen!
Fel kell lépni a járványszerűen terjedő egészségügyi tévhitek ellen!

Egy friss kutatás szerint Közép-Európában és a balti országokban is tarolnak azok a tévinformációk, amelyek veszélyesek lehetnek az emberek egészségére, sőt akár az életükre is. A Janssen ezért tájékoztató weboldalt indított. A JanssenWithMe 10 közép-európai és a balti országban elérhető.

Elolvasom
Januártól a munkáltatói befizetés is hűségpontot ér tagjainknak
Januártól a munkáltatói befizetés is hűségpontot ér tagjainknak

Elindult az ÉnPénztáram! A pénztári szektorban egyedülálló pontgyűjtő hűségprogramban a munkáltatói befizetések is pontot hoznak a tagjainknak. Így még inkább megéri a patikás tagság támogatása.

Elolvasom