Zsebelje be az egészségforintokra váltható hűségpontjait!

Elindult az ÉnPénztáram! Csatlakozzon a pénztári szektorban egyedülálló pontgyűjtő hűségprogramunkhoz és zsebelje be a regisztrációért járó pontjait, amelyeket február 1-től egészségforintokra válthat. Ne késlekedjen, most extrapontokhoz is hozzájuthat.


2023-01-06

A Patikapénztár mostantól még több lehetőséget tartogat a tagjai számára. Az ÉnPénztáramban a kereskedelemben megszokott hűségprogramokhoz hasonlóan gyűjtheti a pontjait, amelyeket azután egészségforintokra válthat. Ez jól hangzik, ugye? Csatlakozzon a hűségprogramunkhoz, és hozza ki a maximumot a patikakártyájából!

Már a regisztráció is pontot ér, ahogyan a tagdíj rendszeres és időben való befizetése is. Minél többet fizet valaki, annál több pontot írunk jóvá. Pont jár azért is, ha valaki feliratkozik a hírlevelünkre vagy elektronikusan kéri az adóigazolását. Ha ezek közül bármelyiket már korábban megtette, a regisztráció során jóváírjuk az ezért járó hűségpontokat. Ha viszont eddig postán küldtük Önnek az adóigazolását és az egyéni számlaegyenleg-kimutatást, ne késlekedjen, ezt a nyilatkozatot küldje vissza most, hogy az ideit már a NetPénztárból tudja letölteni.

A csatlakozás egyszerű, mindössze a NetPénztárban való regisztrációhoz kötött. Később ugyanitt, az ÉnPénztáram♥ menüpontban követheti az aktuális pontegyenlegét vagy rendelkezhet a pontok beváltásáról, amivel csökkentheti a patikakártyás költései összegét.

Pontbeváltás 2023. február 1-től

Alapvetően öt hűségpont egy egészségforintot ér, azonban bizonyos időszakokban, egy-egy promócióhoz kötődően megsokszorozhatja pontjai értékét. Beváltásra sikeres patikakártyás vásárlás esetén van lehetőség 24 órán belül, de a megszerzett pontok a fő- és társkártya gyártásának költségét is csökkenthetik utólag. A részletekről itt tájékozódhat.

Regisztráljon most, a gyorsaság extrapontokat ér!

Borítókép: created by www.freepik.com/benzoix

Ezek is érdekelhetik...

Rendszeres szűréssel megőrizheti a látását
Rendszeres szűréssel megőrizheti a látását

Március 6. a Zöldhályog Világnapja. Minél korábban felismerik és kezelik a glaukómát, annál sikeresebben késleltethető a látásromlás, s így megelőzhető a vakság kialakulása.

Elolvasom
Orvostechnológiai-boom szemtanúi lehetünk
Orvostechnológiai-boom szemtanúi lehetünk

Előrejelzések szerint a mesterséges intelligenciát alkalmazó egészségügyi megoldások piaca az évtized végére a jelenlegi 1000-szeresére nő. A döbbenetes bővüléssel közel 190 milliárd dolláros szegmenssé válik.

Elolvasom
Tavaszváró akciók a Pénztárboltban
Tavaszváró akciók a Pénztárboltban

Patikakártyával is használja ki a webáruházak kínálta kényelmet!

Elolvasom
Megújultak a biztosítási csomagjaink
Megújultak a biztosítási csomagjaink

Ráncfelvarráson estek át a Pénztár által kínált egyéni csoportos egészségbiztosítási csomagok március 1-től.

Elolvasom
Mutatjuk a gyógyszer és az étrend-kiegészítők közötti különbséget
Mutatjuk a gyógyszer és az étrend-kiegészítők közötti különbséget

Nem minden gyógyszertárban vásárolt termék árát lehet visszaigényelni a pénztári megtakarításból. De vajon mi a különbség a gyógyszer és az étrend-kiegészítők között?

Elolvasom