Januártól a munkáltatói befizetés is hűségpontot ér tagjainknak

Elindult az ÉnPénztáram! A pénztári szektorban egyedülálló pontgyűjtő hűségprogramban a munkáltatói befizetések is pontot hoznak a tagjainknak. Így még inkább megéri a patikás tagság támogatása.


2023-01-06

A Patikapénztár mostantól még több lehetőséget tartogat a tagjai számára. Az ÉnPénztáramban a kereskedelemben megszokott hűségprogramokhoz hasonló módon gyűjthetik tagjaink a befizetések után járó pontokat, amelyeket azután egészségforintokra válthatnak.

hűségprogrammal a vállalatok is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy munkavállalóik a maximumot hozzák ki a patikakártyájukból!

3 pontot ér 1000 forintonként az egyéni tagdíj vagy a munkáltatói tagdíj-hozzájárulás a minimális tagdíj összegéig. 
5 pontot ér 1000 forintonként az egyéni tagdíj vagy a munkáltatói tagdíj-hozzájárulásnak a minimális tagdíjon felüli része. 
1 pontot ér 1000 forintonként a célzott támogatás.

Pontbeváltás 2023. február 1-től

Alapvetően öt hűségpont egy egészségforintot ér, azonban bizonyos időszakokban, egy-egy promócióhoz kötődően megsokszorozzuk a pontok értékét. A pénztártagok egy-egy sikeres patikakártyás vásárlást követően tudják beváltani a pontjaikat, de a fő- és társkártya gyártásának költségét is csökkenthetik utólag. A részletekről itt tájékozódhat.

Önnek munkáltatóként nincs teendője, ha a munkavállalója csatlakozott a programhoz, a céges juttatások után is automatikusan jóváíródnak a pontok. A csat lakozás egyszerű, mindössze a pénztártagok NetPénztárban való regisztrációjához kötött. Később ugyanitt, az ÉnPénztáram ♥ menüpontban követhetik az aktuális pontegyenlegüket vagy rendelkezhetnek a pontok beváltásáról, amivel csökkenthetik a patikakártyás költéseik összegét.

Már a regisztráció is pontot ér, ahogyan a tagdíj rendszeres és időben való befizetése is. Minél magasabb összeget fizet be valaki egyénileg vagy kér a munkáltatójától tagdíj-hozzájárulásként, annál több pontot írunk jóvá. Pont jár azért is, ha valaki feliratkozik a hírlevelünkre vagy elektronikusan kéri az adóigazolását. Ha ezek közül bármelyiket korábban megtette a pénztártag, a regisztráció során megkapja az ezért járó hűségpontokat.

Bevezetéskor járó bónuszpontok

A gyorsaság extrapontokat ér! Ha a pénztártag a program indulását követő 3 hónapon belül regisztrál az ÉnPénztáramra, minden 100. (100., 200., 300. stb) regisztrált 500 extrapontot kap. Ha valaki kitölti az oldalunkon elérhető kérdőívet 2023. január 23-ig, 250 extraponttal gazdagodhat. A részletekről itt tájékozódhat.

Borítókép: created by www.freepik.com/pch vektor

Ezek is érdekelhetik...

Zsebelje be az egészségforintokra váltható hűségpontjait!
Zsebelje be az egészségforintokra váltható hűségpontjait!

Elindult az ÉnPénztáram! Csatlakozzon a pénztári szektorban egyedülálló pontgyűjtő hűségprogramunkhoz és zsebelje be a regisztrációért járó pontjait, amelyeket február 1-től egészségforintokra válthat. Ne késlekedjen, most extrapontokhoz is hozzájuthat.

Elolvasom
2022-ben 25%-kal többet fizettek be a tagjaink
2022-ben 25%-kal többet fizettek be a tagjaink

Kiugróan sikeres évet zárt a Patikapénztár. Nőttek az egyéni tagdíjbefizetések, a munkáltatói tagdíj-hozzájárulások és a célzott szolgáltatásra fizetett céges támogatások is.

Elolvasom
Extrahűségpontokat adunk a válaszaiért
Extrahűségpontokat adunk a válaszaiért

Rövid kérdőívben szeretnénk felmérni, hogy mennyire egészségtudatosak olvasóink. Most egészségforintokat ér a véleménye: ha válaszol a kérdéseinkre, és csatlakozik a most induló hűségprogramunkhoz, máris jóváírunk 250 pontot Önnek.

Elolvasom
Nő néhány önsegélyező szolgáltatás összege
Nő néhány önsegélyező szolgáltatás összege

A minimálbér változása hatással van néhány önsegélyező szolgáltatás plafonösszegére. Nő a lakáscélú jelzáloghitel-törlesztéshez, az iskoláskorú gyermek kapcsán felmerülő kiadásokhoz és a közüzemi díja finanszírozásához igényelhető támogatás is.

Elolvasom
Fel kell lépni a járványszerűen terjedő egészségügyi tévhitek ellen!
Fel kell lépni a járványszerűen terjedő egészségügyi tévhitek ellen!

Egy friss kutatás szerint Közép-Európában és a balti országokban is tarolnak azok a tévinformációk, amelyek veszélyesek lehetnek az emberek egészségére, sőt akár az életükre is. A Janssen ezért tájékoztató weboldalt indított. A JanssenWithMe 10 közép-európai és a balti országban elérhető.

Elolvasom