Januártól a munkáltatói befizetés is hűségpontot ér tagjainknak

Elindult az ÉnPénztáram! A pénztári szektorban egyedülálló pontgyűjtő hűségprogramban a munkáltatói befizetések is pontot hoznak a tagjainknak. Így még inkább megéri a patikás tagság támogatása.


2023-01-06

A Patikapénztár mostantól még több lehetőséget tartogat a tagjai számára. Az ÉnPénztáramban a kereskedelemben megszokott hűségprogramokhoz hasonló módon gyűjthetik tagjaink a befizetések után járó pontokat, amelyeket azután egészségforintokra válthatnak.

hűségprogrammal a vállalatok is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy munkavállalóik a maximumot hozzák ki a patikakártyájukból!

3 pontot ér 1000 forintonként az egyéni tagdíj vagy a munkáltatói tagdíj-hozzájárulás a minimális tagdíj összegéig. 
5 pontot ér 1000 forintonként az egyéni tagdíj vagy a munkáltatói tagdíj-hozzájárulásnak a minimális tagdíjon felüli része. 
1 pontot ér 1000 forintonként a célzott támogatás.

Pontbeváltás 2023. február 1-től

Alapvetően öt hűségpont egy egészségforintot ér, azonban bizonyos időszakokban, egy-egy promócióhoz kötődően megsokszorozzuk a pontok értékét. A pénztártagok egy-egy sikeres patikakártyás vásárlást követően tudják beváltani a pontjaikat, de a fő- és társkártya gyártásának költségét is csökkenthetik utólag. A részletekről itt tájékozódhat.

Önnek munkáltatóként nincs teendője, ha a munkavállalója csatlakozott a programhoz, a céges juttatások után is automatikusan jóváíródnak a pontok. A csat lakozás egyszerű, mindössze a pénztártagok NetPénztárban való regisztrációjához kötött. Később ugyanitt, az ÉnPénztáram ♥ menüpontban követhetik az aktuális pontegyenlegüket vagy rendelkezhetnek a pontok beváltásáról, amivel csökkenthetik a patikakártyás költéseik összegét.

Már a regisztráció is pontot ér, ahogyan a tagdíj rendszeres és időben való befizetése is. Minél magasabb összeget fizet be valaki egyénileg vagy kér a munkáltatójától tagdíj-hozzájárulásként, annál több pontot írunk jóvá. Pont jár azért is, ha valaki feliratkozik a hírlevelünkre vagy elektronikusan kéri az adóigazolását. Ha ezek közül bármelyiket korábban megtette a pénztártag, a regisztráció során megkapja az ezért járó hűségpontokat.

Bevezetéskor járó bónuszpontok

A gyorsaság extrapontokat ér! Ha a pénztártag a program indulását követő 3 hónapon belül regisztrál az ÉnPénztáramra, minden 100. (100., 200., 300. stb) regisztrált 500 extrapontot kap. Ha valaki kitölti az oldalunkon elérhető kérdőívet 2023. január 23-ig, 250 extraponttal gazdagodhat. A részletekről itt tájékozódhat.

Borítókép: created by www.freepik.com/pch vektor

Ezek is érdekelhetik...

Tavaszi megújulás kedvezményes áron
Tavaszi megújulás kedvezményes áron

Három speciális szűrőcsomagot és a vizsgálatok árából 10% kedvezményt biztosít az Affidea Magyarország a Pénztár tagjainak.

Elolvasom
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására

A leggyorsabb tagjaink már költhetik is az adó-visszatérítésüket. A NAV az adóbevallás véglegesítését követő 30 napon belül utalja az összeget.

Elolvasom
Az egészség is versenyképességi tényező
Az egészség is versenyképességi tényező

A jegybank versenyképességi jelentése szerint két helyet rontottunk az EU 27 országának versenyképességi rangsorában. A 19. helyen állunk többek között a rossz egészségügyi mutatók miatt.

Elolvasom
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?

A magánegészségügyi szolgáltató egyik tagadhatatlan előnye, hogy a vizsgálat időpontját a munkaidőnkhöz igazíthatjuk.

Elolvasom
Itt a szabadtéri sportok ideje!
Itt a szabadtéri sportok ideje!

A szabadtéri sportolás nemcsak szórakoztató, de számos pozitív hatása is van a szervezetünkre. Ilyenkor azonban a sérülés veszélye is megnő.

Elolvasom