Fizessen patikakártyával kedvenc webshopjában!

Egyre népszerűbb a Pénztárbolt szolgáltatása tagjaink körében, ezért további webáruházakkal is szeretnénk megállapodni a patikakártya online elfogadásáról. Most Ön is javasolhat internetes áruházat.


2022-09-05

A Pénztár régi vágya volt, hogy webáruházban is lehessen fizetni patikakártyával az egészségpénztárban elszámolható termékekért. Az elmúlt hónapokban bizonyossá vált, hogy pénztártagjaink is kedvelik az új lehetőséget, és napról napra többen keresik fel a Pénztárboltot, hogy kényelmesen, otthonukból szerezzék be a mindennapokban használható egészségmegőrző termékeket.

A Pénztár szeretné bővíteni az interneten keresztül megvásárolható egészségpénztári termékek körét, elsősorban azokkal a webáruházakkal, amelyekben szívesen vásárolnak tagjaink. Ezért szeptemberben várjuk tagjaink javaslatait a kommunikacio@patikapenztar.hu címre, hogy hol költenének szívesen online patikakártyájukkal. Kérjük, olyan üzleteket javasoljanak, ahol egészségpénztárban elszámolható termékeket (is) forgalmaznak a webes felületen. Velünk bármelyik, gluténmentes élelmiszert, OGYÉI engedélyszámmal rendelkező vitaminokat, gyógyszereket és gyógyászati segédeszközöket forgalmazó online üzlet növelheti eladásait vagy vonzóvá válhat egy új vevőkör számára. Akár a telemedicina szolgáltatóknál is kihasználhatja a patikakártyás fizetés előnyeit, amennyiben csatlakoznak kártyaelfogadó partnereink közé-

Melyik webes felületen fizetne szívesen patikakártyájával?

Az Önök javaslatai alapján felkeressük az üzleteket, szolgáltatókat ahol az elfogadóhely részéről csupán minimális IT fejlesztésre van szükség a patikakártya online elfogadásához. A Patikapénztár fejlesztőcsapata mindenben az üzletek rendelkezésére áll, hogy Önök minél hamarabb használhassák patikakártyájukat az internetes fizetési felületen.

A patikakártyás online fizetés ugyanúgy történik, mint a bankkártyás. Sőt, az egészségpénztárban elszámolható termékek szállítási díját is fizetheti a pénztári megtakarításából.

Borítókép: unsplash / Thought_Catalog

Ezek is érdekelhetik...

Lakás helyett egészségmegőrzésre gyűjtünk
Lakás helyett egészségmegőrzésre gyűjtünk

A koronavírus következtében megváltoztak a hazai lakosság megtakarítási szokásai. A lakáscél helyett az egészség került a fókuszba – hangzott el egy friss kutatásra hivatkozva a Pénztárszövetség konferenciáján.

Elolvasom
Ezeket a termékeket látta már? Akció a Pénztárboltban!
Ezeket a termékeket látta már? Akció a Pénztárboltban!

Webshopunkban októberben az alábbi termékeket vásárolhatja meg patikakártyájával kedvezményesen. Közeleg a karácsony, érdemes előre gondoskodni az ajándékokról, hogy ne az utolsó percben kelljen kapkodni.

Elolvasom
Kompenzálja az áremelkedést szja-visszatérítéssel
Kompenzálja az áremelkedést szja-visszatérítéssel

A pandémia és a romló közellátás miatt egyre többen inkább a magánegészségügyet választották, ha orvosi ellátásra volt szükségük. Csakhogy a megélhetési válság ezt a trendet is megakaszthatja. Jobb helyzetben van az, aki egészségpénztárból finanszírozza az egészségbiztonságát.

Elolvasom
Októbertől csak patikában lehet antigén gyorstesztet vásárolni
Októbertől csak patikában lehet antigén gyorstesztet vásárolni

Megszűnt az antigén gyorstesztek patikán kívüli forgalmazásának lehetősége – olvasható az Országos Gyógszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) közösségi oldalán. A patikákban egészségpénztári kártyánkkal is fizethetünk a tesztekért.

Elolvasom
Megélhetési válságban többet ér az egészségbiztonság
Megélhetési válságban többet ér az egészségbiztonság

Segítünk, hogy Ön is segíthesse munkatársait a mindennapi kiadásaik csökkentésében. A családok megélhetési költségei napról napra emelkednek, egyre többen érzik úgy, a fizetésük nem fedezi a kiadásaikat. Ez a munkáltatókat is komoly kihívás elé állítja

Elolvasom