Fizessen patikakártyával kedvenc webshopjában!

Egyre népszerűbb a Pénztárbolt szolgáltatása tagjaink körében, ezért további webáruházakkal is szeretnénk megállapodni a patikakártya online elfogadásáról. Most Ön is javasolhat internetes áruházat.


2022-09-05

A Pénztár régi vágya volt, hogy webáruházban is lehessen fizetni patikakártyával az egészségpénztárban elszámolható termékekért. Az elmúlt hónapokban bizonyossá vált, hogy pénztártagjaink is kedvelik az új lehetőséget, és napról napra többen keresik fel a Pénztárboltot, hogy kényelmesen, otthonukból szerezzék be a mindennapokban használható egészségmegőrző termékeket.

A Pénztár szeretné bővíteni az interneten keresztül megvásárolható egészségpénztári termékek körét, elsősorban azokkal a webáruházakkal, amelyekben szívesen vásárolnak tagjaink. Ezért szeptemberben várjuk tagjaink javaslatait a kommunikacio@patikapenztar.hu címre, hogy hol költenének szívesen online patikakártyájukkal. Kérjük, olyan üzleteket javasoljanak, ahol egészségpénztárban elszámolható termékeket (is) forgalmaznak a webes felületen. Velünk bármelyik, gluténmentes élelmiszert, OGYÉI engedélyszámmal rendelkező vitaminokat, gyógyszereket és gyógyászati segédeszközöket forgalmazó online üzlet növelheti eladásait vagy vonzóvá válhat egy új vevőkör számára. Akár a telemedicina szolgáltatóknál is kihasználhatja a patikakártyás fizetés előnyeit, amennyiben csatlakoznak kártyaelfogadó partnereink közé-

Melyik webes felületen fizetne szívesen patikakártyájával?

Az Önök javaslatai alapján felkeressük az üzleteket, szolgáltatókat ahol az elfogadóhely részéről csupán minimális IT fejlesztésre van szükség a patikakártya online elfogadásához. A Patikapénztár fejlesztőcsapata mindenben az üzletek rendelkezésére áll, hogy Önök minél hamarabb használhassák patikakártyájukat az internetes fizetési felületen.

A patikakártyás online fizetés ugyanúgy történik, mint a bankkártyás. Sőt, az egészségpénztárban elszámolható termékek szállítási díját is fizetheti a pénztári megtakarításából.

Borítókép: unsplash / Thought_Catalog

Ezek is érdekelhetik...

Hogyan neveljük gyermekünket egészségtudatosságra?
Hogyan neveljük gyermekünket egészségtudatosságra?

Sok esetben szülőként későn vesszük észre, hogy milyen fontos lett volna gyermekünk pénzügyi tudatosságának fejlesztése. Ugyanez igaz az egészségtudatosságra is, amelyet szintén érdemes már gyerekkorban kialakítani, fejleszteni.

Elolvasom
Hiteltrükk, ami legális és működik
Hiteltrükk, ami legális és működik

A Pénzcentrum körképében annak járt utána, mennyire jellemző, hogy pénztári megtakarításból fedezze valaki a jelzáloghitele havi törlesztőjének részét esetleg egészét. Miért éri meg? Mert így 20%-kal mérsékelhetjük a hitelterheinket.

Elolvasom
Ingyenes applikációt készített a Semmelweis Egyetem
Ingyenes applikációt készített a Semmelweis Egyetem

A Semmelweis HELP névre hallgató applikáció és weboldal abban nyújt segítséget a szülőknek, hogy a gyermekeik betegsége, vagy balesete (égés, állati harapás, rovarcsípés stb.) esetén mikor kell elindulniuk az ügyeletre, kórházba, illetve otthon hogyan enyhíthetők az észlelt tünetek.

Elolvasom
A gerincgyógyász tanácsai kisiskolások szüleinek
A gerincgyógyász tanácsai kisiskolások szüleinek

Úristen, milyen nehéz a gyerek iskolatáskája! – kiállt fel sok szülő mostanában. Sajnos ilyenkor derül ki, hogy a gyerek által választott trendi modell nem ideális mindennapi viselet. Érdemes megfontolni a gerincgyógyász szakorvos tanácsait táska, íróasztal vagy szék vásárlásakor.

Elolvasom
Étkezés a rohanó hétköznapokban
Étkezés a rohanó hétköznapokban

A mai világban sajnos elég nehéz, bár nem lehetetlen betartani azokat a szabályokat, amelyekkel megőrizhetjük egészségünket – írja a Webbeteg.hu

Elolvasom