Ezeket a termékeket látta már? Akció a Pénztárboltban!

Webshopunkban októberben az alábbi termékeket vásárolhatja meg patikakártyájával kedvezményesen. Közeleg a karácsony, érdemes előre gondoskodni az ajándékokról, hogy ne az utolsó percben kelljen kapkodni.


2022-10-05

A Pénztárboltban kapható, és az egészségpénztári megtakarítás terhére elszámolható termékek köre olyan szerteágazó, hogy érdemes ajándékötletekért is ellátogatni a honlapra. Akár szeretteink születésnapja, akár a karácsony közeledik, sok hasznos meglepetésre bukkanhatunk a több ezer termék között. Íme, néhány ízelítőül.

Természetes rezsicsökkentés a Naturtex extra meleg paplannal

Ezt a kiváló minőségű puha, meleg paplant dupla töltősúlyának köszönhetően hideg téli éjszakákra ajánljuk. A Medisan termékcsalád különlegessége, kellemes tapintása mellett, hogy 95°C-on való mosással tisztítható, mosógépben mosható, főzhető, fertőtleníthető és a többszöri mosást is kiállja, így kiválóan alkalmas otthoni betegápolási vagy fokozott higiéniát igénylő célokra is. 

https://patika.penztarbolt.hu/alvas/paplanok/naturtex-medisan-extra-meleg-duo-paplan-140x200-cm-2x600g-toltet

SkinMax Ultrahangos mélymasszázs készülék fényterápiával

Mélyreható ultrahanggal a bőrmegújításért és a ráncok ellen! Keringés serkentésére, a bőr vízfelvevő képességének növelésére, bőrfeszesítésre, szem alatti táskák és ráncok csökkentésére, zsírlerakódások fellazítására, különböző testrészek alakformálására (comb, fenék, has, derék, kar, mellek), bőrápoló kozmetikumok hatásfokának növelésére és felszívódásuk serkentésére, egyes bőrhibák javítására, narancsbőr (cellulitisz) kezelésére, ízületi gyulladáscsökkentő krémek felszívódásának elősegítésére, a fényterápiával segítheti a bőrsejtek megújulását. 

https://patika.penztarbolt.hu/szepseg/szepseg/skinmax-ultrahangos-melymasszazs-keszulek-fenyterapiaval

Airfree légtisztító, levegőfertőtlenítő készülék

Az Airfree levegőfertőtlenítő készülékek hangtalanul semlegesítik a szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át (pollen, állati szőrök, poratka allergén, penészgomba, baktériumok, vírusok, illékony szervesanyagok)!

https://patika.penztarbolt.hu/levego-kezeles/airfree

Veera kompressziós harisnyák

Kiváló minőségű termékek, a vénás elváltozások megelőzésére, valamint korai tüneteinek kezelésére szolgálnak. Javítja a vérkeringést, csökkenti a duzzanatot és az elnehezült  lábak érzését. Klinikailag tesztelt, tartós, finom tapintású anyagból készültek, melyeket a Silver+ ezüst ion technológia tesz még hatékonyabbá. Kompresszió erősségtől függően ajánljuk ülő, vagy álló munkát végzőknek.

https://patika.penztarbolt.hu/kompresszios-harisnyak/

Borítókép: created by www.freepik.com

Ezek is érdekelhetik...

Tavaszi megújulás kedvezményes áron
Tavaszi megújulás kedvezményes áron

Három speciális szűrőcsomagot és a vizsgálatok árából 10% kedvezményt biztosít az Affidea Magyarország a Pénztár tagjainak.

Elolvasom
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására

A leggyorsabb tagjaink már költhetik is az adó-visszatérítésüket. A NAV az adóbevallás véglegesítését követő 30 napon belül utalja az összeget.

Elolvasom
Az egészség is versenyképességi tényező
Az egészség is versenyképességi tényező

A jegybank versenyképességi jelentése szerint két helyet rontottunk az EU 27 országának versenyképességi rangsorában. A 19. helyen állunk többek között a rossz egészségügyi mutatók miatt.

Elolvasom
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?

A magánegészségügyi szolgáltató egyik tagadhatatlan előnye, hogy a vizsgálat időpontját a munkaidőnkhöz igazíthatjuk.

Elolvasom
Itt a szabadtéri sportok ideje!
Itt a szabadtéri sportok ideje!

A szabadtéri sportolás nemcsak szórakoztató, de számos pozitív hatása is van a szervezetünkre. Ilyenkor azonban a sérülés veszélye is megnő.

Elolvasom