Rendszerfrissítés a Pénztárnál

Pénztártagjaink minél gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében megújul a Pénztár informatikai rendszere. Az átállásnak köszönhetően a jövőben még több digitális élményt ígérünk.


2024-06-05

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a nyár folyamán elindul a Pénztár informatikai rendszerfrissítése. A változással kapcsolatban Önöknek nincs tennivalójuk. A tervezett és szükséges szolgáltatáskimaradásokról minden tájékoztatást időben közzéteszünk a honlapunkon, illetve e-mailben tájékoztatjuk pénztártagjainkat. Kérjük, a következő hetekben a megszokottnál többször keresse fel weboldalunkat a friss információkért.

Az új informatikai rendszer még több kényelmi szolgáltatás bevezetését teszi lehetővé a Pénztár számára, meggyorsítja ügyfeleink kiszolgálását, megkönnyíti ügyintézőink munkáját. A jövőben bővül a NetPénztárban intézhető ügyek köre és még több automatikus üzenettel tudjuk támogatni az elektronikus ügyintézést választó tagjainkat pénzügyeik okos szervezésében.

Az ÉnPénztáram hűségprogram tagjainak különleges meglepetéssel készülünk: őket a jövőben a Pénztár is megajándékozza a születésnapjuk alkalmával.

Borítókép: created by www.freepik.com

Ezek is érdekelhetik...

Rendszerfejlesztés miatt szolgáltatáskiesés várható
Rendszerfejlesztés miatt szolgáltatáskiesés várható

Megújul a Pénztár informatikai rendszere. Az átállás miatt kimaradást tapasztalhat patikakártyás és digitális szolgáltatásainkban a hónap végén.

Elolvasom
Vakáción a tanévkezdési támogatás
Vakáción a tanévkezdési támogatás

A július 5-én és 6-án kiállított számlákat még el tudja számolni az egészségpénztárban. Ezt követően csak az augusztus 18-tól kiállított számlákat fogadjuk be.

Elolvasom
A kiszáradó porckorongok veszélyesek
A kiszáradó porckorongok veszélyesek

A hátfájás lassan mindennapi életünk állandó velejárójává válik. Az okok megértésével sokat tehetünk egy egészségesebb munkakörnyezet kialakítása felé.

Elolvasom
Várakozáson felüli a beérkezett szja-visszatérítés
Várakozáson felüli a beérkezett szja-visszatérítés

Közel 14%-kal több tagunk örülhet idén az adó-visszatérítésnek 2023-hoz képest. Az szja-jóváírásnak köszönhetően átlagosan 43 ezer forinttal gazdagodtak tagjaink július 1-ig. Az extrapénzt növeli az idén már másodszor felosztott hozam.

Elolvasom
Webáruházi ajánlónk
Webáruházi ajánlónk

Az elmúlt hónapokban megugrott webáruházunk forgalma, aminek a magyarázata egyszerű. Az egyéni befizetések súlyának növekedésével egyre tudatosabban keresik tagjaink a számukra előnyös szolgáltatásokat.

Elolvasom