Patika Egészségpénztár
Munkáltatóknak

A Patikapénztár a szektorban egyedülállóan magas, közel 5,8 ezres munkáltatói létszámmal is rendelkezik, mely a magyar gazdaság és közigazgatás széles palettáját fedi le: munkáltatói tagjaink között találhatóak magyar KKV-k és nagyvállalatok, nemzetközi cégek, államigazgatási szervek. A teljesség igénye nélkül:

Richter Gedeon Nyrt. - Elcoteq Magyarország Kft. - LEAR Corporation Hungary Kft. - Budapest Airport Zrt. - Hungaropharma Zrt – Ferencvárosi Önkormányzat

A patikakártya legfontosabb előnye, hogy a család egészségügyi kiadásait egyszerűen, kényelmesen, árkedvezménnyel finanszírozza. Mindezt egy olyan független pénztárnál, amely bizonyítottan ügyel a tagok pénzére, folyamatosan bővül és fejleszt.

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon minden századik embernek van patikakártyája.

A Patika Egészségpénztár fennállása óta 55 milliárd forint bevételt realizált, tagjainak 51 milliárd forint értékben finanszírozott szolgáltatást. A tagok számláin 4 milliárd forintos vagyont kezelünk.

 

1. ábra 2. ábra 3. ábra

Jelen sorok írásakor 10 ezer magán egészségügyi szolgáltatónk gondoskodik a Patikapénztár tagjainak egészségéről. Legkedveltebb szolgáltatásaink a gyógyszer, a szemüveg, a kontaktlencse, a különböző gyógyászati segédeszközök, a magán orvosi rendelés.

A magasan képzett szolgáltatói háttér már a vásárlás pillanatában információval szolgál arról, hogy a pénztártag által kiválasztott termék vagy szolgáltatás adókötelesnek vagy adómentesnek minősül.

A patikakártya egyre szélesebb körben elterjedő, kényelmes használatát az is biztosítja, hogy a törvényi előírásoknak megfelelő egészségügyi szolgáltatók díjmentesen csatlakoznak hozzánk, és a patikakártya forgalmát sem terheli egészségpénztári jutalék.

Találkozunk a Facebook-on!