Patika Egészségpénztár
Hír
3 tipp szolgáltatóinknak, hogy 2018-ban még több patikakártyás ügyfelük legyen (2018.01.01)

Az előzetes adatok alapján év végére csoportszinten az egyéni befizetések utolérték és meghaladták a munkáltatói tagdíj-kiegészítéseket. Vagyis a csökkenő munkáltatói befizetéseket a pénztártagok saját zsebből pótolták, hogy továbbra is a megszokott módon vehessék igénybe az egészségpénztári szolgáltatásokat.

  1. Növelje patikakártyás forgalmát extrakedvezményekkel, speciális akciókkal! Sok szolgáltató kínál időszakosan vagy állandó jelleggel 5-25%-os áresést azoknak, akik a Patika-csoport egészségpénztári kártyájával vásárolnak. Tartozzon Ön is közéjük és növelje forgalmát úgy, hogy közben felelős módon hozzájárul a hazai öngondoskodás terjedéséhez!
  2. Mutatkozzon be a pénztártagoknak szóló hírlevelünkben, ismertesse szolgáltatását, mutassa be az Ön által forgalmazott márkát/márkákat a pénztártagoknak! Lehet, hogy sokan nem is tudják, hogy az Ön üzletében is fizethetnek patikakártyával, vagy a vásárolt terméket, igénybe vett szolgáltatást elszámolhatják az egészségpénztári megtakarításuk terhére. Ne felejtse el, hírlevelünket minden hónap 5-én 45 ezer címre küldjük ki.
  3. Ön szerződött partnerünk, de nem kártyaelfogadóhely? Lehet, hogy emiatt a versenytársainál kisebb a forgalma. Kutatások igazolják, az emberek többsége szívesebben fizet és többet is költ egy-egy vásárlás alkalmával kártyával. Az is bizonyított tény, hogy kártyával nagyobb az előre nem tervezett impulzusvásárlások száma, ez szintén növelheti az üzlet forgalmát. A patikakártyát bármely POS terminálon lehúzhatja, amelyen a szükséges beállítások megtörténtek. A részletekről érdeklődjön a szolgaltato@patikapenztar.hu e-mail címen.

<< VISSZA