Patika Egészségpénztár
Hír
Hamarosan találkozunk az Erzsébetligetben! Vingardium Leviosa! (2017.08.17)

A helyszínválasztás elsőre furcsa lehet, mert ugyan Budapesten vagyunk, de nem a Budai Várban vagy a belvárosban, hanem egy ősfás parkban - de épp ezért működik a dolog. Ide el kell jönni. A hely hangulata megfog, magával ragad. A standoknál filozófiai diskurzusok folynak a borászok és a vendégek között, a sétányon kis motorral döngetnek a gyerekek, a színpad előtti placcon fiatalok ücsörögnek a földön, a pihenőkertben amőba foteleken sziesztáznak, ki kutyával, ki macskával érkezik. Aztán este beindulnak a koncertek, és együtt bulizik a hippi, a családos, a hipszter, a nyugdíjas.

A szervezők gondoltak azokra is, akik messzebbről érkeznek – az Örs vezér teréről fesztiválbuszok szállítják a vendégeket a fesztiválra. A tavalyi évhez hasonlóan idén is közel harminc pincészet borait kóstolhatják meg a látogatók szeptember 1-3-ig az Erzsébetligetben. És idén is lesznek food truck-ok, játékok, borkurzusok, meglepetések, koncertek és felemelő hangulat.

No igen, a felemelő bűbáj…. Vingardium Leviosa! Idén a Roxfort helyett a Borligetbe jön Harry Potter a Fesztiválbusszal. (x)

vingardiumborliget.hu
www.facebook.com/events/331775570525238/?fref=ts

 

<< VISSZA