Patika Egészségpénztár
Hír
Szerepel az újévi tervei között, hogy 2017-ben többet fordít az egészségre? (2017.01.01)

A szilveszteri koccintásnál óhatatlanul felrémlik bennünk, hogy mit kellene az új évben másképp tennünk, mint az előző évben tettünk. Legyünk őszinték, még az is készít magában mérleget, aki nem az a fogadkozó típus.

2016-ban sok szó esett a médiában az öngondoskodásról, a magánforrások szerepéről a színvonalas egészségügyi ellátás vagy akár biztonságos idős kor érdekében, hogy Magyarország a GDP mindössze 7%-át költi egészségügyre, ami az egyik legalacsonyabb arány az EU-ban valamint arról is, hogy a cafeteriarendszer a 21. században a teljesítményértékelés eszköze.

Önnek szerepel az újévi tervei között, hogy 2017-ben többet fordít az egészségre?

a) Igen. Több időt szeretnék testmozgásra, pihenésre fordítani idén, és a terveimben szerepel, hogy az egészségre fordítható megtakarításomat is növelem.

b) Részben. Mindenképpen okosabban szeretnék élni: többet lenni a családommal, sok időt tölteni a szabadban és jóval többet mozogni. Az egészségre fordított forintok növelésére nem lesz módom.

c) Amennyiben a munkáltatóm felkínálja a cafeteriarendszer keretében a készpénzjuttatást, azt az egészségemre fogom költeni egészségpénztári számlán keresztül.

d) Nem. 2016-ban is épp elég pénzt és időt fordítottam az egészségemre.

Szavazzon Ön is a www.patikapenztar.hu internetes portálon.

Köszönjük, hogy véleményével segíti felmérésünket

<< VISSZA